Sovellus

Härmän Taonta Oy on perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia työkaluja 60 vuoden kokemuksella. 

Yrityksen perusti Uuno Puronvarsi kiirastorstaina vuonna 1961 Alahärmän Hanhimäkeen. Tällöin valmistui ensimmäinen pajarakennus. Uuno oli käytännössä seppä jo syntyessään. Olihan hän jo neljännessä polvessa takojamiehiä. Varsinaisen oppinsa hän hankki 1940- ja 1950-luvuilla takoessaan isänsä pajassa. 

Alkuvuosina Härmän Taonnan tuotteina olivat viikatteet, sirpit ja koriste-esineet. 1970-luvulla valmistus keskittyi enenevässä määrin puutarhatyökaluihin myynnin tapahtuessa suurten keskusliikkeiden kautta. 

Yhä nykyäänkin erityyppiset viikatteet ja muut puutarhatyökalut ovat Härmän Taonta Oy:n päätuotteita. Rinnalle ovat tulleet kuitenkin myös metsä- ja talvityökalut sekä erä- ja retkeily tuotteet. Yrityksen pitkän iän salaisuutena voidaan pitää terätyökalujen valmistuksessa tarvittavaa kokemusta ja osaamista, joka on karttunut ja kasvanut vuosikymmenten saatossa. 

Tällä hetkellä Härmän Taonta Oy:n toiminta jatkuu Puronvarren suvun kuudennen sukupolven taistellessa teräksen parissa. Valmistustekniikat ovat vuosien saatossa muuttuneet ahjojen, alasinten ja pajavasaroiden ajoista, mutta tuotteet valmistetaan vieläkin sekä perinteitä kunnioittaen että myös nykyaikaisia menetelmiä käyttäen. Näin varmistamme, että asiakas saa vain korkeaa laatua olevia tuotteita. Laatu, kotimaisuus ja asiakastyytyväisyys ovat aina olleet ja tulevat jatkossakin olemaan kunnia-asioita, joista emme tingi.


Powered by Powered by