Tiedote 5.7.2021 päivitetty 13.7.2021

Valitettavasti olemme tulleet siihen pisteeseen, että emme voi ottaa enää vastaan uusia tilauksia kesäkaudelle! 

Tuotteidemme kysyntä on yllättänyt meidät ja tällä hetkellä on vaikeuksia saada materiaali- ja raaka-ainetäydennyksiä ajoissa, että saisimme toimitettua tilaukset vielä kesän puolella.

Tällä hetkellä toimituksemme ovat myöhässä ja pyydämme ystävällisesti kärsivällisyyttä asiakkailtamme.

Saapuneet tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian, teemme kaikin voimin töitä että saamme suman purettua ja tuotteet jälleenmyyjillemme. 

 

Tulevaan talvisesonkiin ja talvityökaluihin tämän hetkinen tilanne ei vaikuta ja niiden osalta toimitaan normaalisti syksyn alkaessa.

 

Pahoittelut asian johdosta, vuosi on ollut merkillinen sekä hyvässä että pahassa.

 

 

Sovellus

 

Härmän Taonta Oy on perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia työkaluja 60 vuoden kokemuksella. 

Yrityksen perusti Uuno Puronvarsi kiirastorstaina vuonna 1961 Alahärmän Hanhimäkeen. Tällöin valmistui ensimmäinen pajarakennus. Uuno oli käytännössä seppä jo syntyessään. Olihan hän jo neljännessä polvessa takojamiehiä. Varsinaisen oppinsa hän hankki 1940- ja 1950-luvuilla takoessaan isänsä pajassa. 

Alkuvuosina Härmän Taonnan tuotteina olivat viikatteet, sirpit ja koriste-esineet. 1970-luvulla valmistus keskittyi enenevässä määrin puutarhatyökaluihin myynnin tapahtuessa suurten keskusliikkeiden kautta. 

Yhä nykyäänkin erityyppiset viikatteet ja muut puutarhatyökalut ovat Härmän Taonta Oy:n päätuotteita. Rinnalle ovat tulleet kuitenkin myös metsä- ja talvityökalut sekä erä- ja retkeily tuotteet. Yrityksen pitkän iän salaisuutena voidaan pitää terätyökalujen valmistuksessa tarvittavaa kokemusta ja osaamista, joka on karttunut ja kasvanut vuosikymmenten saatossa. 

Tällä hetkellä Härmän Taonta Oy:n toiminta jatkuu Puronvarren suvun kuudennen sukupolven taistellessa teräksen parissa. Valmistustekniikat ovat vuosien saatossa muuttuneet ahjojen, alasinten ja pajavasaroiden ajoista, mutta tuotteet valmistetaan vieläkin sekä perinteitä kunnioittaen että myös nykyaikaisia menetelmiä käyttäen. Näin varmistamme, että asiakas saa vain korkeaa laatua olevia tuotteita. Laatu, kotimaisuus ja asiakastyytyväisyys ovat aina olleet ja tulevat jatkossakin olemaan kunnia-asioita, joista emme tingi.


Powered by Powered by